Varför bryr sig Gud om vem jag ligger med?

Varför bryr sig Gud om vem jag ligger med?

Allberry, Sam

Artikelnummer

978-91-89567-14-6

Lagerstatus

Beställningsvara

169 kr

inkl. moms

Beskrivning

Ett bibliskt perspektiv på vad sex är designat för att vara, betyda och göra för oss.

Kristna ses alltmer som förlegade, restriktiva och dömande när det kommer till sex före äktenskapet, samlevnad, homosexualitet, könsidentitet eller transpersoners rättigheter. Faktum är att för många människor är denna fråga ett av de största hindren för dem i förhållande till kristendomen.

Sam Allberry, författare till många böcker, bland annat Is God Anti-Gay?, beskriver Guds goda plan för att uttrycka mänsklig sexualitet, och visar att Gud själv är kärlek och att bara han kan tillfredsställa våra djupaste önskningar.

Den här boken är en bra påminnelse om Bibelns positiva plan för kärlek, sex, äktenskap och idealisk för att ge bort till människor som kan se detta som en stötesten för tron.

Om författaren Sam Allberry talar i dag över hela världen över frågor om sexualitet och identitet, och arbetar även som församlingsledare och pastor. Han studerade teologi på Wycliffe Hall vid Oxford University, innan han började arbeta i olika församlingar i Oxford och Maidenhead i Storbritannien.

Sam har skrivit flera böcker, exempelvis 7 Myths About Singleness, Why Bother With Church? och bästsäljaren Is God anti-gay?. Han arbetar även som pastor i Immanuel Church i Nashville, USA. På fritiden gillar Sam att fotvandra, studera amerikansk historia och sakta men säkert fullända sitt recept på grön thaicurry.