Troika

Troika

Brädspel/vuxenspel för 2-5 spelare. Från 7 år. Speltid ca 20 minuter. Genre: spel för vuxna, setsamling, entusiast, brädspel

Antalst

Artikelnummer

OIN9067

Lagerstatus

Beställningsvara

195 kr

inkl. moms

Beskrivning

I en inte så avlägsen framtid hittar forskare mycket speciella stenar på en annan planet. Om du samlar tre matchande stenar kan du göra dem till en extremt värdefull pärla eller till bränsle.

Efter att ha hört om stenarna bestämmer du dig för att resa till den här nya planeten för att bli rik. Du kommer fram säkert, men efter att ha några problem på vägen är din rymdfarkost nu utan bränsle. Vilket dilemma! Du vill göra värdefulla pärlor, men du behöver också bränsle för att komma tillbaka till jorden. Du är inte den enda personen med den här idén. Kan du samla fler ädelstenar än de andra och fortfarande fly från planeten?

I det här spelet måste du vända de nedvända brickorna som ligger på bordet en efter en. När det är din tur måste du också välja en av brickorna. Det är allt du behöver göra i det här spelet.

Spelet slutar när alla brickor är uppvända och fram till dess måste du försöka samla så många triss av följande nummer som möjligt. Du måste också samla en triss av samma nummer, en så kallad "bränsleuppsättning", annars kommer du inte att kunna återvända till jorden igen ...

Eftersom antalet brickor du kan samla dolda är begränsat och eftersom det finns många fler No.7-brickor än brickor med andra nummer blir spelet väldigt spännande!

Glöm aldrig att titta på dina motståndare, sluta aldrig tänka på möjliga kombinationer av siffror och försök att inte förlora ditt huvud i det här spelet! Det är väldigt underhållande och kort och den speciella designen av spelkomponenterna gör det ännu roligare att spela!

VIDEORESCENSION HÄR