Sliten bön - 13 sånger (Nothäfte)

Sliten bön - 13 sånger (Nothäfte)

Wistrand, Andreas

Antalst

Artikelnummer

9790706886817

Lagerstatus

Beställningsvara

142 kr

inkl. moms

Beskrivning

Andreas Wistrand kommer från Jönköping men bor sedan några år tillbaka i Kumla. Ända sedan han var i 15-årsåldern har lovsång legat honom varmt om hjärtat. Från att spela trummor och percussion med olika uppsättningar och band, började han 1999 mer aktivt utvecklas som lovsångsledare och har de senaste åren arbetat mycket med eget material. Visionen som har burit och bär honom är längtan efter att få se människor lovsjunga Gud i glädje och med frimodighet.

Andreas släpper nu sin första skiva och den heter "Sliten bön" och innehåller texter som reflekterar relationen med Gud, både i med- och motgång. Musikaliskt innehåller den pop/rock à la Lars Winnerbäck och Håkan Hellström och med inslag av country på sina ställen. De allra flesta sångerna har Andreas skrivit text och musik till och de har testats "live" i många sammanhang, bl a under Torpkonferensen där Andreas varit en av lovsångsledarna.

På skivan, som är inspelad live, medverkar framför allt de sångare och musiker som Andreas normalt jobbar med, men med mix och mastring har han bl a fått hjälp av Joakim Styrén som bl a "rattat" åt Carola, A-Teens och Uno Svenningsson.

DISK: 1

1 Mellan dig och mig

2 En lovsång

3 I bönens rum

4 Du är Gud

5 Jesus, jag älskar dig

6 Ingen som du

7 Bara du är värd

8 Sliten bön

9 Andra sidan

10 Den plats

11 Fridens hav

12 Välkommen till denna plats

13 Tacka Herren för han är god

14 Trygg hos dig

15 Jag längtar hem