Ditt ord i mitt hjärta

Ditt ord i mitt hjärta

Ahlriksson, Maria

Antalst

Artikelnummer

978-91-7317-282-0

Lagerstatus

Beställningsvara

249 kr

inkl. moms

Beskrivning

”Det är bara det som gått oss ur händerna – som gått oss förlorat – som kan återfinnas. Det är bara det trasiga, som kan läkas och tråcklas ihop på nytt.”

Ditt ord i mitt hjärta är en själavårdande andaktsbok med syfte att bygga upp och hjälpa dig att hitta en struktur när vardagslivet utmanar. Den tar sin början i livets stora frågor och leder dig sedan vidare i din egen livsberättelse, likt en manual att följa när livet kört fast. Vi står och slirar och undrar vart vägen och riktningen försvann – när vi till slut inser att det först gäller att backa för att kunna ta sig framåt igen. Det finns en väg vidare, igenom allt och trots allt.

Boken är skriven utifrån Maria Ahlrikssons egna erfarenheter som själavårdare, men också utifrån hennes egen livskamp som påverkat stora delar av hennes liv. Ditt ord i mitt hjärta är väl förankrad i bibelordet och vill hjälpa dig att eftertänksamt reflektera över tro och liv. Den kan användas som den enskildes andaktsbok men också i grupp som ett gemensamt samtalsunderlag.

Maria Ahlriksson är pastor och samtalsterapeut med själavårdsinriktning. Hon arbetar också som lärare i själavård.