Vem är det du följer?

Vem är det du följer?

Robertson Huff, Sadie

Antalst

Artikelnummer

9789189071414

Lagerstatus

Beställningsvara

199 kr

inkl. moms

Beskrivning

Bästsäljande författaren Sadie Robertson Huff närmar sig eftertänksamt det som är bra och det som är dåligt när det gäller sociala medier.

I ”Vem följer du?” berättar Sadie om hur hon fann sin identitet i att inte bara vara gillad, utan älskad och hon visar oss hur vi kan välja vem vi följer i våra liv. Var beredd på att utforska hur du kan:

• vara mer avsiktlig med vem du följer

• bli känd av Gud istället för att bara bli sedd

• vända dig bort från jämförelser och känslor av otillräcklighet

• släppa människors uppfattning om dig och istället vila i Guds kärlek

• använda dina sociala medier till att vara världens ljus.

Hur följer man Jesus framför alla andra? Det börjar med att du tar av ditt filter och upptäcker verklig glädje. Det betyder att uppleva honom på ett äkta sätt i ditt privatliv och låta det svämma över till ditt offentliga liv. Och det resulterar i att byta ut att vara gillad för den du verkar vara mot att vara älskad för den du är.

Sadie Robertson Huff är en New York Times bästsäljande författare, talare, influencer och grundare av Live Original. Sadie kommunicerar som en syster och vän och vill nå världen med budskapet om Kristus. Som värd för den populära podcasten Whoa, That’s Good, som startades 2018, fortsätter hon att hamna på topplistorna och når miljoner lyssnare när hon samtalar med ledare. Sadies blogg, Live Original, innehåller uppmuntrande meddelanden från henne och hennes närmaste vänner och hon är också grundare till online-gemenskapen och appen LO Sister, som odlar ett systerskap genom bibelstudier och workshops. Sadie, hennes man Christian, och deras dotter bor i Louisiana.