Vad ska jag tänka på? En lugnande inspirationsbok för oroliga små hjärnor med kluriga tankeuppgifter att fundera kring

Vad ska jag tänka på? En lugnande inspirationsbok för oroliga små hjärnor med kluriga tankeuppgifter att fundera kring

Anvell, Susanne Brannebo

Antalst

Artikelnummer

978-91-981905-0-2

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 202 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 215 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 229 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 237 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 242 kr/st - spara 10%

269 kr

inkl. moms

Beskrivning

Boken ”Vad ska jag tänka på?” innehåller inspirationsmeningar till barn samt metoder till vuxna och barn om att hantera livet när vi drabbas av något svårt.

Boktips - prata med barn om svår sjukdomNär Matildas och Josefines pappa blev obotligt sjuk började jag ge flickorna en klurig mening att fundera kring när de skulle sova. Detta blev snart en mysig rutin och de kluriga tankeuppgifterna hjälpte dem att somna. Nu har vi samlat en del av dessa meningar i en bok, som vi hoppas kan vara till hjälp för dig och barn i din omgivning som kan behöva tröst eller hjälp att somna. Boken kan självklart också användas för att skapa en mysig stund tillsammans med barn.

I slutet av boken finns även lite fler metoder som vi kom att använda oss av för att klara av den svåra situation vi hamnat i. Jag skriver bland annat om hur vi hanterade alla Robbans sjukbesök, att vi gjorde en pappabok tillsammans med många vänner, att min tidsuppfattning gradvis ändrades genom att leva med någon som när som helst kunde få svåra smärtattacker och om att jag upptäckt att både glädje och sorg bor ”i samma låda” inom mig. För att bara nämna några saker som boken handlar om.

Vi hoppas att dessa metoder även kan inspirera och hjälpa er att hantera en svår situation på ett lite lättare sätt.