Puls: Om tro och idrott - för vinnare och alla oss andra

Puls: Om tro och idrott - för vinnare och alla oss andra

Ulenius & Hummerdal (red.)

Antalst

Artikelnummer

978-91-7999-585-0

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 179 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 191 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 203 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 210 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 215 kr/st - spara 10%

239 kr

inkl. moms

Beskrivning

I idrottens värld, men också i vardagen, möter vi sådant som tvingar oss att kämpa. Livet och träningen rymmer både kamp och glädje. Men i varje dag, under varje träningspass, är Gud nära. Han är hela livets Gud.

Puls är en andaktsbok med 52 nyskrivna texter om kristen tro och träningsglädje, självkänsla och gemenskap. Boken är tänkt för såväl enskild läsning som gruppsamlingar. Den passar också utmärkt att använda i andakter och undervisning.

Medverkande författare: Jonathan Ulenius (red) och Samuel Hummerdal (red), Ida-Maria Brengesjö, Tomas Hammar, Josefine Arenius, Christofer Öhrvall, Jonas Lundqvist, Liselotte J Andersson, John Ahlström, Carl-Olov Hultby, Patric Forsling, Lina Sommevåg, Gustav Jannerland, Emma Persson, Jonas Eveborn, Andréas Andersson, Britta Bolmenäs, Peter Bernhardsson, Daniel Natanaelsson och John Eidering.

Jonathan Ulenius är idrottshandläggare på equmenia, webbutvecklare och skribent. Samuel Hummerdal är idrotts-koordinator på equmenia med bakgrund inom projektledning och ledarskapsutveckling.

Puls är en samproduktion mellan Marcus Förlag och equmenia, Sveriges största kristna barn- och ungdomsorganisation.

Equmenias intäkter från den här boken går oavkortat till idrottsprojekt i Sverige och runt om i världen. Tillsammans ger vi barn möjlighet att kombinera tro och idrott.