Tiggarskorna

Tiggarskorna

Karström, Maria & Flink, Signe

Antalst

Artikelnummer

978-91-87411-72-4

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 73 kr/st - spara 26%

Köp 50 för 78 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 83 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 86 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 88 kr/st - spara 10%

98 kr

inkl. moms

Beskrivning

Har du någon gång velat befinna dig i någon annans skor och se hur deras liv är? Tänk om det kunde hända på riktigt!

En dag är Lukas, som är åtta år och bor med sin familj i Egoköping, med om något mycket märkligt. Utanför en butik sitter en tiggare och Lukas vill gärna ge honom något, men mamma vill inte. På kvällen smyger han tillbaka, men tiggaren är inte längre där. Däremot står ett par trasiga och smutsiga skor kvar på marken intill bänken där tiggaren satt.

Och det är nu det besynnerliga, underbara och riktigt mystiska börjar ...

Tiggarskorna handlar om ett högst aktuellt och viktigt tema − att hjälpa andra och att kunna ställa sig i någon annans skor! Tänk om det var jag som satt där vid ICA-butiken och tiggde? Det här är en bok att samtala kring och kanske en bok som kan beröra både gammal som ung med ett vitkigt budskap om medkänsla och kärlek, om att se varandra och uppskatta varandra. Kanske också ett sätt att prata om något vi möter nästan varje dag, men som är oerhört viktigt.

Maria Karström har fyra barn och bor i Västerbotten. Som skribent har Maria tidigare synts bland annat som krönikör i tidningen Världen idag. Tidigare har hon gett ut böckerna i serien Nytt liv: Ur askan växer nya skott och I skuggan av det fördolda. Tiggarskorna är hennes första barnbok.

Signe Flink är uppvuxen i Norrland och har alltid ritat och målat. Hon är mångsidig i sitt skapande och experimenterar gärna med nya stilar och tekniker. I sitt konstnärsskap vill hon förmedla frid, frihet, skönhet, glädje och människans relation med den levande Guden.