Rusta dina barn : en apologetisk vägledning för kristna föräldrar

Rusta dina barn : en apologetisk vägledning för kristna föräldrar

Crain, Natasha

Antalst

Artikelnummer

9789186415419

Lagerstatus

Beställningsvara

269 kr

inkl. moms

Beskrivning

Massor av barn som växer upp i kristna familjer lämnar tron i sena tonåren. Orsaken är att de inte har rustats för att möta utmaningarna mot den kristna tron från den omgivande kulturen och från vetenskapen.

Boken vill hjälpa kristna föräldrar att förbereda sina barn inför de tuffa utmaningar som kommer förr eller senare. Här får du 40 frågor med kortfattade,lättbegripliga svar att samtala om.

Samtalen rör viktiga ämnesområden som Gud, sanning och livsåskådningar, Jesus, Bibeln och vetenskap. En ovärderlig resurs för dig som månar om dina barn.

”Jag önskar nästan att barnen hade varit små igen, så att jag kunde använda Natasha Crains bok ihop med dem.” – Nancy Pearcey, amerikansk författare

Natasha Crain är en amerikansk författare och bloggare som driver hemsidan christianmomthoughts.com till stöd för kristna föräldrar. Hon har en akademisk examen i marknadsföring och statistik från UCLA och en examen i apologetik från Biola University. Hon är gift och har tre barn. Rusta dina barn är hennes första bok på svenska.

Apologia