Boken som ger dig bättre sömn

Boken som ger dig bättre sömn

Hibberd, Jessamy & Usmar, Jo

Antalst

Artikelnummer

978-91-7461-289-9

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 75 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 80 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 85 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 88 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 90 kr/st - spara 10%

100 kr

inkl. moms

Beskrivning

Har du någon gång räknat får, eller känt paniken komma krypande för att du inte kan sova?

Svaret är förmodligen ja. De flesta människor har upplevt sömnsvårigheter, hur påfrestande för lite och/eller dålig sömn kan vara för hälsan och hur negativt det kan påverka vardagen.

Sömnproblem kan ha många olika orsaker som stress, felaktig kost och psykiska besvär, men kan också bero på att du under en längre tid fått för lite vila och vant dig vid att vara konstant trött.

Oavsett om du har haft sömnproblem under en vecka, en månad eller flera år kan du lära dig tekniker för att sova bättre.

Boken innehåller bland annat strategier för att:

bryta dåliga vanor

förbättra din sovmiljö

motverka negativa tankar kring sömn

hjälpa dig komma till ro

Boken som ger dig bättre sömn ingår i en serie där författarna utifrån den senaste KBT-forskningen ger dig väl beprövade verktyg för att åstadkomma positiva förändringar. Böckerna hjälper dig att förstå varför du tänker, känner och beter dig som du gör och hur du kan bryta invanda mönster. Övriga titlar i serien är: Boken som gör dig lugn, Boken som gör dig lyckligare och Boken som ger dig självförtroende.

JESSAMY HIBBERD är klinisk psykolog. Hon är medlem i British Psychological Society (BPS) och godkänd i British Association for Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP).

JO USMAR är frilansjournalist och redaktör. Hon har varit medförfattare till en mängd olika böcker och skriver regelbundet krönikor för Cosmopolitan. Hon har också debatterat livsstils- och relationsfrågor i radio och tv.