Handbok i lärande: Hur du lär ut för att andra ska lära in

Handbok i lärande: Hur du lär ut för att andra ska lära in

Bolstad, August

Antalst

Artikelnummer

978-91-44-07496-2

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 337 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 359 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 382 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 395 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 404 kr/st - spara 10%

449 kr

inkl. moms

Beskrivning

Hur fångar man åhörarnas intresse? Hur förmedlar man ett budskap? Hur planerar man en kurs eller en presentation? Vilka hjälpmedel behöver man? Vilka arbetsformer passar för en viss målgrupp? Hur skapar man en gynnsam miljö för lärande? Hur följer man upp inärningstillfället? Hur skapar man bestående lärande?

Handbok i lärande ger svar på alla de frågor som dyker upp när man ställs inför ett förmedlingsuppdrag, oavsett om det rör sig om en enkel presentation i det dagliga arbetet eller en mer omfattande utbildning. Boken är handfast och konkret och ger kunskap om och insikt i viktiga pedagogiska körregler. Den fungerar både som en källa till inspiration och som en uppslagsbok vid olika förmedlingssituationer.

Boken är en vidareutveckling av det uppskattade utbildningsmaterialet Konsten att framträda och kommunicera som används vid en rad företagsinterna och öppna kurser. Den vänder sig till alla som undervisar, informerar, handleder och föreläser och lämpar sig väl för olika former av pedagogiska grundutbildningar och kurser.