Nästa steg

Nästa steg

Hodges, Chris

Antalst

Artikelnummer

978-91-89071-19-3

Lagerstatus

Beställningsvara

199 kr

inkl. moms

Beskrivning

Har du någonsin känt att något verkar saknas i ditt liv? Längtar du efter en tydligare känsla av mål och mening? Upplever du att ditt andliga liv har fastnat i vissa hjulspår?

I Nästa steg ger pastorn och författaren Chris Hodges praktis vägledning för alla som söker tydlighet och inriktning, och beskriver de fyra stegen till andlig mognad:

* lär känna Gud,

* finn frihet,

* upptäck syftet med ditt liv, och

* gör skillnad.

Han visar att varje steg följer på det föregående, men samtidigt ingår i ett kretslopp som leder till allt djupare nivåer av tro. Nästa steg är enkel och lättillgänglig, tydlig och djup, och är därför - oavsett var du befinner dig på din resa - den guide du behöver för att hitta fram till och upptäcka glädjen som börjar flöda när man vandrar i en ständigt växande tro.

Chris Hodges är grundare av och huvudpastor i Church of the Highlands. Under hans ledarskap har församlingen startat campus på flera platser i delstaten Alabama, USA, med över 45 000 besökare varje vecka. Han är också en av grundarna till Association of Related Churches, han har startat coachingnätverket GROW, som utbildar och tränar människor till tjänst för Gud.

Chris och hans fru Tammy har fem barn och fem barnbarn, och bor i Birmingham, Alabama.