När kommer Jesus?

När kommer Jesus?

Nilsson, Holger

Antalst

Artikelnummer

9789188771537

Lagerstatus

Beställningsvara

149 kr

inkl. moms

Beskrivning

Titeln på boken är en fråga. Vi vet naturligtvis att ingen kan förutsäga dag eller stund. Däremot kan vi genom bibelordet få vägledning om när denna stora händelse närmar sig. Finns det tidstecken som tyder på att Jesu återkomst är nära? I så fall är dessa tecken i tiden värda att ta vara på.

Bokens titel väcker också andra frågor. När Jesus kommer – blir de troende uppryckta till Honom? Sker det i så fall före eller efter vedermödan?

Det är uppenbart att det snabbt skett en stor förändring inom svensk kristenhet, där förkunnelsen om att Jesus ska komma tillbaka inte längre är prioriterad. Varför – och hur – har det kunnat bli så här? Boken vill ge svar och vara ett redskap för en förändring. Inte för att spekulera om framtiden, utan för att ha insikt i det profetiska ordet.

Holger Nilsson, förkunnare, redaktör och författare, har skrivit ett flertal böcker inom olika ämnesområden. "Det är en strålande bra bok Holger har skrivit och jag hoppas att den skall få stor genomslagskraft i kristenheten!" Dan Johansson, bibellärare. ”Boken höjer nivån till ett vidare och högre synsätt som bör betyda mycket för församlingar som har med Jesu återkomst i sin undervisning.” Roland Nelsson, före detta direktor Erikshjälpen.