Lär oss att lyssna

Lär oss att lyssna

Greig, Pete

Antalst

Artikelnummer

978-91-89071-44-5

Lagerstatus

Beställningsvara

229 kr

inkl. moms

Beskrivning

Med uppfriskande ärlighet och humor utforskar Pete Greig historien om Jesu lekfulla, gripande samtal på vägen till Emmaus. Han väcker liv i vitt skilda ämnen, från biblisk meditation och profetiskt tal till uttydning av drömmar och den urgamla metoden lectio divina.

I den här boken blandas historisk visdom från många olika traditioner med insikter som författaren samlat på sig under tjugo års vandring med Gud i bön, vilket gör den till en oumbärlig resurs – den hjälper nya troende, mogna lärjungar och hela församlingar att urskilja Guds ord och hans viskning i vår tids galna och stormiga värld.

Pete Greig är grundare av den globala bönerörelsen 24–7 Prayer, som är en ekumenisk rörelse med värdeorden bön, mission och rättvisa. Han är även huvudpastor i Emmaus Rd i Guildford, England. Pete är med och skriver andakter för Lectio 365 och är även författare till flera bästsäljande böcker, bland annat Gud i tyst läge och Lär oss att be: En enkel guide för vanliga människor, vilken är föregångaren till den här boken