Lär oss att be - en enkel guide för vanliga människor

Lär oss att be - en enkel guide för vanliga människor

Greig, Pete

Antalst

Artikelnummer

978-91-89071-14-8

Lagerstatus

Beställningsvara

229 kr

inkl. moms

Beskrivning

Den här jordnära introduktionen till livets största äventyr kommer att leda dig djupare i din relation med Gud, hjälpa dig att bli mer fokuserad och stilla inför Gud, bli bättre på att urskilja Guds röst och hantera dina besvikelser, och väcka en större förväntan i dig att få se mirakulösa genombrott. Den är full av uppriktig, dyrköpt vishet och späckad med historier hämtade ur verkligheten – en del humoristiska, andra djupt gripande – för att utrusta och inspirera ditt böneliv.

Lär oss att be tar dig med på en vandring genom Herrens bön och tar upp nio centrala aspekter av bön: stillhet, beundran, bön för egna behov, förbön, uthållighet, kontemplation, lyssnande, bekännelse och andlig krigföring. De åtta videofilmer som är stommen i Bönekursen följer samma uppdelning, och filmerna och boken kan användas som komplement till varandra.

En av vår tids mest eftersinnande och visionära kommunikatörer har skrivit en bok som vänder sig både till den som har bett i åratal och till den som vill börja be men inte vet hur. Lär oss att be är den enkla, livsförvandlande handbok vi alla väntat på.

Pete Greig är en prisbelönt författare och församlingsgrundare. Han var med och grundade bönerörelsen 24-7 Prayer som nu finns i över hälften av världens länder. Han är huvudpastor i Emmaus Rd i Guildford, England, ambassadör för den ideella organisationen Tearfund och mentor vid St Mellitus Theological College i London.