Arken har under flera år jobbat med textilier och kyrklig utrustning från det belgiska familjeföretaget Art Studio Slabbinck i Brügge. Vi skickar gärna en katalog till er, så kan ni titta i lugn och ro, innan ni beställer via oss. Beställ katalogen här eller gå vidare till Slabbincks egen websida:

»Klicka här för att se hela Slabbincks sortiment!«

Ni kan även få era textilier utformade efter eget önskemål.

 

Det går till så här:

  • Ni ringer Maria, som är vår rådgivare kring textilier och utformning. Maria har jobbat med detta i flera år hos oss. Tillsammans tar ni fram en skiss, som ni får godkänna innan den går iväg till Slabbinck.

 

  • Första skissen skickas till Brygge i Belgien där Slabbinck gör en ny skiss, som även den godkänns av er som kund. I detta läge får ni en offert med det slutgiltiga priset.

 

  •  När ni är nöjda skickas ordern tillbaka till Slabbinck där man tillverkar era textilier efter den skiss ni tillsammans kommit fram till och godkänt. Om det är applikationer som ska sys på, görs de först för hand. Annat broderas direkt på tyget av Slabbincks programmerbara brodyrmaskiner.

 

  • Efter 4-6 veckor från det att ordern gått iväg har ni er färdiga produkt, speciellt formgiven efter era önskemål. Tiden det tar från första kontakt till färdig produkt är dock helt beroende av projektets storlek och hur bråttom ni har - vi ger er den tid ni behöver!

 

Ni når Maria på maria@arken.se eller 046-33 38 87.