Kyrkornas hemligheter - mellersta Sverige

Kyrkornas hemligheter - mellersta Sverige

Klingberg, Ewa & Åhman, Hanna

Antalst

Artikelnummer

978-91-7694-877-4

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 232 kr/st - spara 25%

Köp 50 för 248 kr/st - spara 20%

Köp 25 för 263 kr/st - spara 15%

Köp 10 för 273 kr/st - spara 12%

Köp 5 för 279 kr/st - spara 10%

310 kr

inkl. moms

Beskrivning

En guide till att stort antal kyrkor i södra Sverige. Kyrkor är som levande museum och har otroligt mycket att berätta. Perfekta utflyktsmål på nära håll.

Låt oss upptäcka mer än 3400 nya turistmål i vårt land. I Europa blomstrar kyrko- och kyrkogårdsturismen som aldrig förr. Här i Sverige

har vi precis fått upp ögonen för denna kulturskatt, lätt tillgänglig för oss alla. En kulturskatt som berättar historien om hur spridda småriken blev Sverige under en period av tusen år. Det var kyrkan som lade grunden till det moderna samhälle som vi lever i idag.

I Kyrkornas Hemligheter får vi följa med på en hisnande resa bland offerkällor, lokala helgon, stenkistor, stormän som betraktade kyrkorna som sina borgar, gengångare och helt vanliga spöken.

Allt kryddat med historiska fakta om det märkligaste kulturarv vi äger, nämligen kyrkorna och dess omkringliggande gårdar. Det fanns en

tid när kristendomen gick hand i hand med hedendomen och många är de spår som idag är synliga om man bara vet var man ska titta.

Det här är boken som visar vägen till nya smultronställen, öppnar dina sinnen och väcker din nyfikenhet.

[Språk: Svenska] Inbunden