Gud är din pappa

Gud är din pappa

McClung, Floyd

Antalst

Artikelnummer

978-91-88771-71-1

Lagerstatus

Beställningsvara

190 kr

inkl. moms

Beskrivning

Lär känna den frihet, kärlek och det helande som finns i att upptäcka att Gud är din fullkomliga pappa.

Visste du att många djupa, känslomässiga sår i själen är orsakade av pappor som inte visste hur de skulle visa eller ge kärlek … eller som helt enkelt inte var närvarande?

Floyd McClung skriver utifrån Bibeln, och erfarenheter från sitt eget liv, om hur Guds kärlek och omsorgsfulla ”pappahjärta” gör det möjligt att övervinna otrygghet och de negativa konsekvenser som svåra upplevelser i livet kan ge. Det är en balanserad undervisning om medmänskligt ansvar och om Guds kärlek, allt berättat med praktiska och verkliga exempel.

Denna tidlösa kristna klassiker, nu i reviderad utgåva, är en internationell bästsäljare som sålts i över 1,2 miljoner exemplar och getts ut på 35 språk.

I mitt eget liv har upptäckten av Gud som min kärleksfulle Pappa betytt oändligt mycket. Olof Edsinger, teolog och författare

Boken har berört mig och många andra på djupet. Det handlar om den kristna trons centrum. Hans Weichbrodt, präst och inspiratör inom OAS-rörelsen

Floyd och Sally McClung bor i Kapstaden, Sydafrika. De leder All Nations, en global missionsorganisation och församlingsrörelse. Deras passion handlar om att göra lärjungar, träna ledare och starta församlingar i utsatta områden.