Till bords i paradiset - mat och trädgård - Gastronomiska Akademiens årsbok

Till bords i paradiset - mat och trädgård - Gastronomiska Akademiens årsbok

Gastronomisk kalender 2015

Antalst

Artikelnummer

978-91-7331-668-2

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 5 för 215 kr/st - spara 10%

Köp 10 för 210 kr/st - spara 12%

Köp 25 för 203 kr/st - spara 15%

Köp 50 för 191 kr/st - spara 20%

Köp 100 för 179 kr/st - spara 25%

239 kr

inkl. moms

Beskrivning

Kung Carl Gustaf vill ha grönsakerna väl kokta, medan Jan-Öjvind Swahn gärna odlar humle.

Martin Ingvar ger receptet på sin hemliga tomatsås och Karsten Thurfjell berättar om vingårdarna som blivit världsarv.

Karin Johannisson reder ut Adam och Evas vegetarianism och Niklas Rådström förklara de bibliska matreglerna.

Gunilla Englund klargör kolonilotternas historia och Christina Fjellström redogör för vårt favoriserade utomhusätande.

Magdalena Ribbing förmedlar etikett för bersån.

Jens Linder plockar ätbara blommor och Årets Kock Filip Fastén ger sina bästa recept för den godaste middagen.

Därutöver finns en lång rad texter av fler ledamöter i Gastronomiska Akademien och utomstående, alla av hög klass med läckert innehåll. [Språk: Svenska] Inbunden