Fullkorn

Fullkorn

Heger, Christine

Antalst

Artikelnummer

978-91-87795-47-3

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 2 för 212 kr/st - spara 3%

Köp 5 för 208 kr/st - spara 5%

Köp 10 för 193 kr/st - spara 12%

Köp 25 för 186 kr/st - spara 15%

Köp 50 för 175 kr/st - spara 20%

Köp 100 för 164 kr/st - spara 25%

219 kr

inkl. moms

Beskrivning

Älskar du att baka men vill äta nyttigt? Då är det här en bok för dig.

Christine Heger är civilekonom från Handelshögskolan som hoppade av Stockholmslivet för att satsa på sin passion. Idag driver hon företaget Bröd & Kvarn i Falsterbo och förenar sina två stora intressen i livet: bakning och hälsa.

Bröd och mjölbaserad mat har under lång tid fått utstå kritik, men det är stor skillnad på mjöl och mjöl! Fullkornsmjöl innehåller till skillnad från vitt vetemjöl massor av nyttiga fibrer och näringsämnen. Forskningen är entydig i sina rekommendationer att vi bör äta mer av det!

I den här boken hittar du fullt med härliga recept där det vita mjölet är utbytt mot näringsrikt fullkornsmjöl. Recepten är lätta att följa och du kommer att bli glatt överraskad av det goda resultatet!

Det är bara att låta sig inspireras och sätta igång!