Arken har tagit fram förslag på några olika fortbildningsteman, se nedan! I varje tema finns ett eller flera förslag till huvudböcker, som vi föreslår att alla deltagare läser. Dessutom ges förslag på ett antal fördjupningböcker. Antingen låter man deltagarna välja några för fri fördjupningsläsning, som de delar med sig till de andra i cirkeln - eller får fördjupningsböckerna cirkulera bland alla deltagare. Hur gör man nu om man inte kan eller vill samlas i samma lokal?

Sensus har utmärkta verktyg för dig som vill studera tillsammans med andra, utan att träffas rent fysiskt! Klicka på bannern ovan. För att få dialog med Sensus kring studier i församling och arbetslag rekommenderar vi att du kontaktar din närmaste Verksamhetsutvecklare! Klicka här.

Arken lämnar rabatt till Sensus och de andra studieförbunden vid inköp av böcker. Normalt låter studieförbuden det lägre priset gå vidare till församlingen/verksamheten.

Våra TEMAN nedan är givetvis bara förslag. Använd dem för inspiration, idéer eller avstamp för att sätta ihop egna studiesatsningar. Hör gärna av er om ni vill ha boktips kring andra ämnen!