Fixa festen själv!

Fixa festen själv!

Lycke, Anna

Antalst

Artikelnummer

978-91-88167-02-6

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 5 för 223 kr/st - spara 10%

Köp 10 för 218 kr/st - spara 12%

Köp 25 för 210 kr/st - spara 15%

Köp 50 för 198 kr/st - spara 20%

Köp 100 för 186 kr/st - spara 25%

248 kr

inkl. moms

Beskrivning

Det här är ingen vanlig kokbok, det här är en bok om matpyssel!

Matpysslandets drottning Anna Lycke visar dig hur du kan göra roliga fester året runt, alldeles själv! Här behövs inga vuxna!

Bjud kompisarna på mello-fest, gör din egen halloween-fest eller bjud mormor på ett annorlunda kakkalas. Varje festtema innehåller recept och pyssel i olika svårighetsgrader. Välj det som passar dig bäst, det enklaste och snabbaste, eller det lite mer kluriga ...

Recept och pyssel blandas med fakta om eko-ägg och fairtradechoklad, om olika allergier och hur du kan göra för att byta ut tex nötter och mjölk om någon på festen inte tål det.

Dessutom får du experthjälp i filmklipp som är kopplade till boken och som du hittar med hjälp av QR-koder. I filmerna visar Anna steg för steg hur du gör för att få till dekorationer och mängder av roliga, onyttiga- och nyttiga godis!

Allt för att du ska kunna Fixa festen själv!

Anna Lycke är frilansande journalist, kock, matkreatör, matstylist och kokboksförfattare. Hon arbetar bl a med att leda kurser i matlagning och anlitas flitigt för olika event för att matpyssla med barn. Anna har tidigare gett ut boken Fixa maten själv.

Jeanette Dahlström är frilansande fotograf som förutom fotojobb för dagstidningen Värmlands Folkblad, älskar att fota människor och djur. Och så fester förstås! Det här är Jeanettes första bok.