Jag grejar - alltså finns jag

Jag grejar - alltså finns jag

Ek, Elin

Antalst

Artikelnummer

978-91-638-7612-7

Lagerstatus

Beställningsvara

229 kr

inkl. moms

Beskrivning

I Jag grejar alltså finns jag får du tips på hur du enkelt och billigt kan skapa personliga och användbara saker till dig själv, ditt rum eller andra.

Sy en snygg kudde med ett hemligt lönnfack, gör en egen ögonmask för att stänga ute jobbiga småsyskon eller plantera om och sälj en massa blomskott för att finansiera tyget till fotbollsskopåsen du ska sy.

Bjud kompisarna på degbuffé, bygg ett dagboksskåp och läs något av en Nobelpristagare medan du väntar på att din nytryckta tröja ska torka.

Allt finns här!

Åh nej! Har du bott hos mamma och missat att veckan hos pappa börjar med fars dag?

Ingen fara!

Här får du tips på hur kan armsticka en supersnygg halsduk till din pappa på en halvtimma.

Har du bara två armar, ett rejält nystan grovt garn eller några gamla t-shirtar så fixar det sig!

Och om du blir lite torr om händerna av stickandet så finns det inget man får så mjuka och lena händer av som att gegga ihop en chokladbollssmet.

Smeten trycker du ut till en stor rund kaka på ett fint fat och vips, så har du en farsdagstårta till imorgon! Grattis pappa som har en sån fantastisk unge!

I Jag grejar alltså finns jag får Elin Eks inre trettonåring verkligen bubbla ut!

De som minns hennes alter ego Grynet kommer att ana Grynets närvaro även här: att ”greja” blir något mer än vanligt pyssel, det blir en kaxig självständighetsförklaring, ett sätt att säga: Det här är jag! Och jag tar ingen skit. [Språk: Svenska] Inbunden