Dokumenterade språkmirakler

Dokumenterade språkmirakler

Grenholm, Micael

Antalst

Artikelnummer

978-91-89567-27-6

Lagerstatus

Beställningsvara

249 kr

inkl. moms

Beskrivning

I Apostlagärningarnas andra kapitel står det att den första generationen kristna kunde tala nya språk, såsom arabiska och latin, när de blev uppfyllda med den helige Anden.

Sker sådana språkmirakler även idag?

Micael Grenholm presenterar i denna bok över 80 fall när människor menar sig ha talat eller förstått språk de aldrig har lärt sig.

Läs bland annat om tonåringen Aimee som omedvetet höll en predikan på teckenspråk så att en döv man tog emot Jesus, om fabriksarbetaren Åke som inte ens kunde engelska men som plötsligt förkunnade om Guds storhet på latin när han talade i tungor, och om missionären Rickard som aldrig har studerat albanska men ändå har kunnat tala det flytande i över 30 år. 302 Sidor [Språk: Svenska] Inbunden

Om författaren

Micael Grenholm är en teolog, författare och föreläsare som bor i en kristen kommunitet i Falköping med sin fru Sarah. Han är doktorand i kyrko- och missionsstudier vid Lunds universitet och undervisar i kyrkohistoria på ALT. Han driver bloggen Hela Pingsten och podcasten Jesusfolket och brinner för ämnen som karismatik, apologetik, fred, rättvisa och evangelisation. Han har tidigare gett ut två böcker på Sjöbergs förlag, Dokumenterade mirakler om läkarverifierade helanden, och romanen Konvertiten som handlar om Sveriges utvisningar av kristna till Afghanistan.