Dinosaurier, apmänniskor och Gud

Dinosaurier, apmänniskor och Gud

Molén, Mats

Antalst

Artikelnummer

978-91-87411-67-0

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 100 för 134 kr/st - spara 29%

Köp 50 för 143 kr/st - spara 24%

Köp 25 för 152 kr/st - spara 20%

Köp 10 för 158 kr/st - spara 16%

Köp 5 för 170 kr/st - spara 10%

Köp 2 för 174 kr/st - spara 8%

189 kr

inkl. moms

Beskrivning

Det här är en bok om att förstå saker. Om att förstå vad vi vet, vad vi tror att vi vet och att förstå att man inte kan veta allt. Det handlar om dinosaurier, om apmänniskor och om Gud.

Ur innehållet:

Att tänka kritiskt

Kommer vi från aporna?

Har vi funnits här i flera miljoner år?

Dinosaurier och den stora översvämningen

Big bang

Om Gud och Bibeln

Mats Molén är känd som någon som står upp för Gud som vår skapare och som naturvetare där han gett oss böcker som Vårt Ursprung? och en av initiativtagarna till tidningen Genesis, som betytt mycket för många både unga och vuxna. Nu kommer en bok som på ett lätt överskådligt sätt och mer komprimerat och enkelt möter barn och ungas frågor kring evolution, skapelse, Big Bang, apmänniskor och mycket mer som de möter i skolan. Med andra ord är detta en mycket viktig bok!

Detektiven Mortimer följer med läsaren genom boken med tanken att alla kan lära sig att tänka lite grann som en deckare eller forskare för att lista ut hur allting är. Det kallas att tänka kritiskt och handlar inte bara om att säga “Nej! eller att bara säga emot. I den här boken handlar det kritiska tänkandet om att försöka “tänka till” och hitta riktiga lösningar på problem.