Bön som når till Faderns hjärta

Bön som når till Faderns hjärta

Lindeskär, Owe

Antalst

Artikelnummer

978-91-88771-66-7

Lagerstatus

Beställningsvara

Köp 2 för 199 kr/st - spara 5%

Köp 5 för 188 kr/st - spara 10%

Köp 10 för 184 kr/st - spara 12%

Köp 25 för 178 kr/st - spara 15%

Köp 100 för 167 kr/st - spara 20%

209 kr

inkl. moms

Beskrivning

I kyrkan ber man böner och vi har starka böner i Bibeln, inte minst i Psaltaren. Paulus uppmanar oss att be oavbrutet. Men ingen kan väl be böner utan slut under resten av livet? En bön varar några få minuter och sedan är bedjandet klart. Att be oavbrutet måste betyda något annat än att formulera vacker bönepoesi eller fria böner som kommer spontant från bedjarens hjärta.

Upplev det heliga äventyret i att gestalta ett bönens liv som når till Guds hjärta. Där bönen inte blir prestationssökande eller fylld av krav blir den istället själens andedräkt och den inre människans andliga hjärtslag, varje dag.

Nu är tiden inne för en bönens gåva, som inte bara mobiliserar redan trofasta och uthålliga bedjare, utan som samlar stora delar av kyrkans medlemmar.

Några kapitelrubriker: Bönens energi finns i namnet Jesus, Lovsång som når Faderns hjärta, Bön och fasta, Är templet ett bönehus eller ett rövarnäste?, Bön i den helige Andes kraft, Jesu böneliv, Bön i det fördolda, Bön när livet gör ont, När bönen hindras att nå Faderns hjärta, Bön i rätt tid, Bön i diakonins tjänst, Bibelns sista bön

Owe Lindeskär har tjänat som pastor och föreståndare i flera församlingar, bland annat i Filadelfiaförsamlingen i Stockholm. Under ett antal år har han verkat i en förkunnartjänst både i Sverige och i många andra länder. Owe Lindeskär tillhör några av de mest lästa kristna författarna i Sverige. Hans uppmärksammade och efterfrågade böcker har gått ut i stora upplagor. Detta är hans åttonde bok.