Psalmskatt - psalmer i körarrangemang av Alwar Almkvisth

Psalmskatt - psalmer i körarrangemang av Alwar Almkvisth

Almkvisth, Alwar

Antalst

Artikelnummer

9790661641124

Lagerstatus

Beställningsvara

165 kr

inkl. moms

Beskrivning

[Språk: Svenska] Häftad

Psalmskatt innehåller 21 psalmer ur Svenska psalmboken i enkla arrangemang för 1-3-stämmig kör med pianoackompanjemang och ackordanalys av Alwar Almkvisth, kyrkomusiker i Hagalunds kyrka, Solna.

Psalmerna spänner över hela kyrkoåret och berör en lång rad teman. Arrangemangen och pianosatserna är enkla, och ger utrymme för många variationer i framförandet och är ett utmärkt material att använda i olika sånggrupper, i ungdoms-, konfirmand- och körgrupper.

Innehåll:
Gud, vår Gud, vi lovar dig / Måne och sol / Jesus från Nasaret / Jesus för världen / Se, jag vill bära ditt budskap, Herre / Hosianna Davids son /Nu tändas tusen juleljus / Vad ljus över griften / Världen som nu föds på nytt / Den blomstertid nu kommer / Guds kärlek är som stranden / Gud, ditt folk är vandringsfolket / Vi reser ett tecken / Han gick den svåra vägen / Jag är hos dig, min Gud / Grip du mig, helige Ande / Du är en bön / Möt mig nu som den jag är / Gud, i dina händer / Du vet väl om att du är värdefull / Som liljan på sin äng