Sidan är under utveckling, viss funktionalitet kan därmed saknas. Kontakta oss om du behöver hjälp.
Sidan är under utveckling, viss funktionalitet kan därmed saknas. Kontakta oss om du behöver hjälp.

Från brasserie till franskt lantkök

Slutsåld
309 kr - 309 kr
309 kr
309 kr - 309 kr
309 kr
SKU 978-91-86623-56-2
Från brasserie till franskt lantkök är en bok som frossar i den franska maten. Oavsett om man vill bjuda på en lyxig romantisk middag med vita dukar och levande ljus eller en enkel middag med rustik känsla så finns recepten här. Boken är vackert illustrerad och ger även lite bakgrundshistoria till den nu så populära brasseriekulturen. Kocken Marco Baudone har lång erfarenhet i restaurangköket från Gualtiero Marchesi i Milano, Guy Savoy i Paris till Operakällaren och Riche. Han öppnade den italienska restaurangen Locanda och har drivit Brasserie Le Rouge i Stockholm. I skrivande stund driver han Kornhamnstorg no 53. [Språk: Svenska] Inbunden

Titel: Från brasserie till franskt lantkök
Förlag: The Bearded Lady